Fiică-mea face cumpărături de pe Answear.


Vine fiică-mea la mine astăzi și mi se proțăpește  în fața biroului , adoptând eterna figură pe care eu o numesc “ochii de cățel”. E clar, vrea ceva și începe aproape imediat pisicindu-se la mine:

-Tatiiiii!  Aș vrea să îmi cumpăr niște haine noi.

-Ei na! Săptămână trecută ți-am luat.

-Alea nu-s la modă! Nu te pricepi tu la din-astea. Îmi trebuie îmbrăcăminte mai cu stil așa. Nu de aia de pensionari cum mi-ai luat tu. Am găsit un site foarte tare, tati! Carla mi-a zis de el. M-am uitat prin produsele de aici (bate cu degetul în displayul tabletei) și sunt foooooaaaarte faine! Și aș vrea să îmi cumpăr câte ceva.

Amalia știe cum să mă ia când se află într-o astfel de situatie, așa că îmi întinde rapid tableta ca să nu îmi lase prea mult timp de gândire. Privesc atent ecranul. Site-ul pe care a intrat e Answear. Aici găsești îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Constat cu surprindere că pe site sunt peste 400 de branduri cunoscute sau mai puțin cunoscute, dintre care poți să îți alegi sortimentul de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii pe care îl preferi. Îmi place faptul că ai din ce alege. Din reflex de blogger care a facut analiză de site, încep să frunzăresc prin categorii, subcategorii și produse pentru a vedea organizarea site-ului. Iarăși îmi place ce văd. Pe https://answear.ro/  găsești ceea ce cauți destul de ușor și rapid și dacă nu te descurci de ajută bara de cautare.  Despre produse nu voi vorbi prea multe pentru că sunt gusturi si gusturi. Ceea ce imi place mie s-ar putea nu placa altcuiva însă, apare eternul însă,  varietatea de produse syi de mărci gasite pe acest site este uriasa. E aproape imposibil ca un vizitator și potențial cumpărător să nu gasesca ce isi doreste pe acest site. Daca iei în calcul și faptul că s-a dat atentie sporită sitemului de plată și livrare, existând și opțiunea de retur gratuit, eu unul sunt mulțumit. 

-Ei? mă întreabă Amalia aruncându-mi o privire sugestivă. Ce zici?

Ce să zic? Nu zic nimic. Știam că va veni momentul în care apropierea adolescenței va duce la astfel de conversatii. Nu pot să comentez. Amalia a crescut și a venit momentul să înfrunt cea mai mare temere a mea. Înmânarea cardului bancar catre celalalt exemplar feminin al familiei, cel care nu e soția. Dacă m-ar vedea nevasta-mea cu câtă ușurință i-am pasat cardul s-ar supăra foc!

-Ihaaaa! chirăie, ocolește biroul și imi sare în brate. Ia cardul cu o naturalețe fantastică și dispare ca un ninja.

Aud cum își exteriorizează bucuria. Extazul o face sa cânte de placere. Spre suprinderea mea a terminat destul de repede, semn că ochise dinainte  ceea ce își dorea  și a făcut rapid cumpărăturile. Fata deșteaptă! Apare lângă mine și îmi face semn să privesc tableta. Pe mine mă încearcă un sentiment de goliciune a contului bancar.

-Hai sa îți arăt ce mi-am cumpărat, tati. Și nu mai fi speriat că nu ți-am cheltuit toți banii!

Râde. Stie că m-a băgat în sperieți. Toată e maică-sa la faza asta.

-Uite aici  la categoria https://answear.ro/h/salopete-de-blugi.html am ochit o salopetă foarte frumoasă. Uite asta.

Nu pot decât să accept faptul că are gusturi bune în materie de modă.

-Și am mai ales din categoria https://answear.ro/h/geci-de-blugi.html o frumusețe de geaca de o sa fie mami geloasă pe mine. Uite asta!

Și îmi mai arată încă alte trei sortimente de îmbrăcăminte și încălțăminte despre care îmi spune, apelând ca de obicei la privirea aceea de “cățel”, că și le dorește pe viitor. Hmmmmm, asta înseamnă că am scăpat ușor.  Amalia chiar a fost rezonabilă cu cardul meu iar pentru asta simt că mă cuprinde un sentiment de recunoștință supremă.  Ea pleacă înspre camera ei foarte mulțumită de noile achiziții iar mie nu îmi rămâne decât să privesc în gol ecranul laptopului.  Mereu în astfel de momente reușește să mă lasa cu gândurile cutreierând aiurea întrebându-mă cum reușește de fiecare dată să mă manipuleze.

Cei care mă cunosc și care mi-ați citit blogul până acum  știți prea bine că Amalia îmi este muză a scrierilor mele. Ea și nevastă-mea. Ele doua îmi sunt sursă de inspirație și motivație perfectă pentru a scrie. De aceea le veți întâlni mereu în articolele mele, în întâmplări uneori ireale dar pline de învățături și bineînțeles umor.

Voi în cine sau în ce vă găsiți inspirația?

Articol participant la concursul Superblog.

One comment

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s