Orice șantier are nevoie de Vindem-ieftin.ro


Când omul nu are ce face, își caută de lucru. Așa și eu. De o bună perioadă de timp am tot cochetat cu renovările și șantierele. Am flirtat cu ele… La naiba, am avut o relație în toată regula. O relație din-aia nebună, cu pasiuni fulminante și cu plânsete de dezamăgire. Relația mea cu renovările, fir-ar ele să fie, a fost una care mi-a tocat nervii așa cum ar face-o o gagica de aia geloasă, nebună, care te sună noaptea la două să te întrebe dacă ai visat cu alta. Râdeți, voi râdeți, dar așa e. Mai ales dacă planurile pe care le faci tind să o ia razna când și cum nu te aștepți.

  

Anul acesta în luna iulie  am decis să dărâm o magazie veche și să construiesc alta noua plus o terasa închisă pe care nevastă-mea și-o dorea de multa vreme. Aveam deja planurile făcute, dimensiuni, materiale, costuri, încă din octombrie anul trecut. Costurile pe care eu le stimasem atunci erau undeva în jur de 9500 de lei. Ei… dar cum preturile la materiale au luat-o razna anul acesta, când am intrat pe site-urile magazinelor de profil, va spun sincer ca m-a bufnit plânsul. Oricât as fi calculat, oricât aș fi tot căutat, costurile unei asemenea construcții au ajuns în jurul sumei de 20 de mii de lei. Nu aveam ce face, magazia fusese într-o stare jalnica și deja o dărâmasem. Așa că, asta e Mihai. Te-ai prins în horă? Atunci joacă. 

Aventurile au continuat însa cu magazinul de materiale de construcții. Ba nu era actualizat stocul de mărfuri de pe site și mă duceam degeaba la magazin pentru anumite cumpărături, ba livrarea se făcea cu întârziere sau incomplet. Nu mai pomenesc despre diferențele de preturi de la o săptămâna la alta. 

Pas cu pas, am turnat fundația, apoi am fixat stâlpii, grinzile, riglele, apoi am montat acoperișul, pereții, izolația cu vată minerală, apoi au urmat geamurile din PVC de la terasa, gresia de pe terasa și zecile de mici retușuri necesare la o construcție de asemenea anvergură. 

Nu pot să vă descriu mulțumirea pe care o simt de fiecare dată când mă uit la rodul muncii mele. A fost o ambiție nebunească să încep o asemenea construcție de unul singur. Dar știam ca pot și am dovedit-o. Economia pe care am făcut-o a fost una serioasa, estimată de către un prieten care lucrează în domeniu, și anume de cel puțin 20 de mii de lei, mai exact această sumă reprezentând costul manoperei. Ei bine… dacă tot vorbim de economii. Acestea ar fi putut fi și mai mari dacă aș fi aflat în timp util despre site-ul Vindem-ieftin.ro. Dar, asta e! Data viitoare când mă mai apucă pofta de șantiere de o asemenea mărime, am sa țin cont de acest site. 

Ce e Vindem-Ieftin.ro? E un market network care are ca obiect de activitate vânzarea de materiale de construcții prin negociere directă cu producătorii, pentru a reduce drastic costurile clientului. Cum se reduc aceste costuri? Prin eliminarea termenilor stoc , depozitare intermediară, manipulare și transport în reprize. Acestea dispărând din spațiul dintre client și producător, costurile scad uneori cu 15%. 

Ce alte avantaje ai dacă iți comanzi materialele de pe Vindem-ieftin.ro? Pe lângă prețurile mult mai mici, ai parte și de consiliere gratuită oferita de specialiștii firmei, compararea prețurilor și calității materialelor, comanda efectuata din confortul casei tale, fără alergătură și stress, livrare direct la ușa ta.

Vindem-ieftin.ro

Categoriile de produse pe care le găsești pe acest site sunt materiale pentru acoperisuri, structură, termoizolatii, tencuieli si finisaje, electrice, termice si sanitare, amenajări interioare si exterioare, chiar și tâmplărie PVC și panouri sandwich. Adică, poți găsi aici aproape toate materialele necesare unui proiect de anvergură.

Iar pentru cei care sunt sceptici, cum am fost și eu la început, pe Vindem-ieftin.ro există o secțiune unde se găsesc recenzii video care nu sunt puține la numar. Faptul că recenziile sunt în număr foarte mare îmi întărește încă o dată convingerea că această firmă dovedește seriozitate și promptitudine în onorarea comenzilor. Dacă este să luăm în calcul evolutia cifrei de afaceri a acestei firme din 2014, când a fost înființată, până în momentul de față, adica de la 249,269 € la 6.500.000 €, consider că nu mai am de ce să pun la îndoiala profesionalismul Vindem-ieftin.ro.

Stau să mă întreb de ce am aflat atât de târziu despre acest site? Însă nu are rost acum să îmi fac sânge rău, deși mi-ar fi fost de mare folos anul acesta când am construit magazia, anul trecut când am izolat casa, acum doi ani când am renovat în totalitate bucătăria de vară sau acum trei ani de zile când am construit atelierul. Toate aceste șantiere au fost de mare anvergura și au necesitat cantități mari de materiale de construcții. De exemplu doar termoizolatia casei a fost de 110 metri pătrați. Ce bine ar fi fost atunci sa am o economie de 15% la costurile pentru polistiren, adeziv, plasă de armare și la tencuială. Nu mai vorbesc de vopseaua lavabilă pentru exterior care numai ieftină nu a fost.

Oo dar trebuie să pomenesc și de livrarea comenzilor. De fiecare data când am cumpărat materiale de construcții pentru șantierele mele, ba nu primeam toate produsele, ba îmi soseau deteriorate,ba întârzierile au depășit chiar și 96 de ore. Ori în condițiile în care tu ești strâmtorat de timp sau de condițiile meteo, o simpla întârziere de livrare sau lipsa unor materiale te poate încurca serios sau iți poate afecta calitatea construcțiilor. 

Uitându-mă în urma la cel mai recent șantier pentru care am cheltuit foarte mult timp la telefon în apeluri cu serviciul clienți, așteptând livrarea mărfurilor, bântuind prin magazine, pot estima ca am irosit aiurea cel puțin zece zile. Am făcut chiar și o estimare a costurilor și am rămas uimit. Exceptând partea de cherestea care în momentul de fata nu este acoperita în oferta Vindem-Ieftin, pentru restul materialelor cumpărate ar fi trebuit sa plătesc 14000 mii de lei. Adică o economie de 6000 de lei față de prețul plătit de mine. Mă întreb iarăși, DE CE nu am aflat mai repede de acest site?

Am eu însa o vorba! Toate se întâmpla la timpul lor. Pentru ca la anul am de gând sa dărâm casa cea veche din curte. Casa bătrâneasca cum ii punem noi în Bihor. Oricât mi-as dori sa o conserv și sa o păstrez, faptul ca nu are fundație, ca e construita din cărămida de pământ, că gradul de uzura e enorm, nu am de ales decât sa o dărâm și sa construiesc altceva în loc. Ei bine, in locul ei fiica-mea vrea piscină. Nevasta-mea vrea filigorie. Eu vreau grătar și cuptor de pizza.

Cred ca putem să îmbinăm toate acestea pentru un rezultat de excepție. Cum? Cu ajutorul Vindem-ieftin.ro. Am să profit din plin de acest site și la fel ca și până acum voi avea rezultate minunate, veți vedea!

Articol participant la concursul SuperBlog

One comment

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s